Even voorstellen

 

Mijn naam is Jeroen Labree en sinds 1996 gediplomeerd vakbekwaam opticien.
Ik heb 25 jaar ervaring in de optiek en ben de laatste 12 jaren actief geweest als bedrijfsleider van een optiekzaak.
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en heb daarom besloten als mobiele opticien te beginnen in de regio Assen, kop van Drenthe en Groningen stad. Ik ervaar dat er behoefte is aan hoogwaardige oogzorg aan huis of op locatie waarbij flexibiliteit, kwaliteit en service centraal staan.

Ik vind dat iedereen er goed uit moet kunnen zien met een nieuwe bril. Mijn doel is om betaalbare brilmode toegankelijk te maken voor iedereen, de juiste brillen voor hem en haar, in iedere prijsklasse. Ik werk alleen met kwaliteitsproducten en bekende optiek merken, zowel op het gebied van monturen als brillenglazen.

Met mijn speciale geavanceerde mobiele oogmeetapparatuur kan ik op iedere locatie een nauwkeurige oogmeting verrichten met daarna aansluitend een passend en vrijblijvend advies op maat.

Ook voor het aanmeten van beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen in de regio Assen en regio Groningen is De Brilbus uw ideale partner. Aanmeten, afleveren en service op uw bedrijf, dat is het gemak van de mobiele opticien, De Brilbus Jeroen Labree.

Ik hoop snel kennis met u te maken, ik help u graag!

Direct een afspraak maken?

Ik ben flexibel en kom bij u thuis wanneer het u uitkomt, ook ’s avonds of op zaterdag.

Een afspraak maken is altijd vrijblijvend en kosteloos.